Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Високи температури в южните райни, на север интензивни валежи

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Високи температури в южните райни, на север интензивни валежи
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Високи температури, но също валежи и градушки ни очакват през следващите дни

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Високи температури в южните райни, на север интензивни превалявания следобяд и привереч. Това гласи прогнозата на времето по БТВ, съгласно красивата Натали Трифонова. 

" Жълт код в съвсем цяла България за високи температури и превалявания. Следобед ще превали и прегърми в Западна и Централна България, а вечерта и в нощта против петък не са изключени и градушки. 

32 и 37 са оптималните температури през днешния ден. В планините ще има следобедни превалявания, съпроводени с гръмотевици, вятърът ще бъде до сдържан от югозапад и ще се усили. На 120 метра височина чакаме температури към 27 градуса, на 2000 метра - към 20 градуса. На морето ще е най-вече слънчево през днешния ден, със слаб, до сдържан югоизточен вятър. Температурите по морския бряг ще са сред 27 и 31 градуса. 23-25 градуса е температурата на морската вода. 

Утре температурите ще се намалят още и оптималните ще са 27 - 32 градуса, ще превали и прегърми в Южна и Югоизточна България. 

През почивните дни ще доминира слънчево време, единствено на обособени места ще превалява. В събота ще бъде хладно за началото на юни с оптимални температури в множеството региони под 30 градуса. В неделя ще бъде малко по-топло. 

До средата на месец юли ще бъде най-вече слънчево. Следобед ще има нарастване на облачността, само че преваляванията няма да са чести. Може да превали и прегърми на повече места в страната към 6 юли, както и кам края на интервала - 14 - 15 юли. Температурите ще са малко по-високи от междинните за месеца. "

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР